DRUMSKI TRANSPORT
Izbor broj jedan za efikasan i ekonomičan prevoz robe!

Drumski transport

Da sve bude kao pod konac! Mi smo Vaš pouzdan partner za organizaciju FTL (Full Truck Load), LTL (Less Truck Load) i pošiljaka u zbirnom (Groupage) transportu.

Od nas očekujte:

Planiranje i koordinacija: Junior Cargo planira i koordinira transport Vaše robe od tačke A do tačke B, što uključuje odabir najpogodnijeg puta, određivanje optimalnog vremena prevoza, kao i organizaciju svih potrebnih dozvola i papira.

Optimizacija rute i ekonomičnost: Junior Cargo će raditi na optimizaciji ruta i ekonomskoj efikasnosti kako bi smanjili troškove Vašeg transporta.

Preporuka izbora vozila: Junior Cargo će odabrati odgovarajuće vrste vozila za transport određene robe na odredjenoj relaciji, uzimajući u obzir njenu težinu, oblik, zapreminu i druge karakteristike uz što manje troškove. Ovo uključuje kamione, šlepere, kamione sa rashladnim uređajem, kombi vozila itd.

Pratimo sve Vaše pošiljke: Praćenje tereta tokom transporta je za naše klijente i nas- ključno. Koristimo moderne softvere za praćenje kako bismo osigurali da teret bude isporučen tačno na odredište i da se izbegnu kašnjenja.

Pripremićemo svu prateću dokumentaciju: Mi ćemo se pobrinuti o svim carinskim i zakonskim zahtevima za internacionalni transport. To uključuje prateću dokumentaciju, carinske deklaracije i dozvole kako kod nas u zemlji, tako i za tranzitne zemlje, kao i za odredišnu zemlju Vaše pošiljke.

Odgovorno skladištenje: Tu smo da Vam pomognemo i ponudimo najkvalitetniju uslugu skladištenja.

Za više informacija i dobijanje konkretne ponude nas kontaktirajte ili pošaljite upit.