ŽELEZNIČKI TRANSPORT
Za Vaše brze pruge!

Železnički Transport

Junior Cargo je tu da pruži potpunu logističku podršku u intermodalnom, drumsko – železničkom transportu (Shift2Rail), koji ne samo da je najsigurniji sistem u logistici, već omogućava i kontrolu relacije i raspored tranzita, fleksibilnost prilikom istovara i utovara i bolju sigurnost tereta.

Organizovanje ruta: Junior Cargo analizira zahteve klijenata i razvija optimalne rute za najbrži i najbezbedniji transport robe železnicom. Ovo uključuje izbor vozova, stajališta i terminala za utovar i istovar tereta.

Kooperacija železničkih kompanija: Radimo sa različitim železničkim prevoznicima kako bi rezervisali transportne kapacitete, napravili transportne aranžmane i obezbedili da se teret transportuje do odredišta prema dogovoru.

Pratimo teret: Junior Cargo koristi tehnologiju za praćenje tereta tokom kompletnog putovanja železnicom. Ovo pomaže kupcima da znaju tačan status svoje robe i da procene vreme isporuke.

Optimizujemo troškove: Pomažemo klijentima da optimizuju troškove železničkog transporta, uključujući izbor najekonomičnijih ruta i usluga.

Planiranje lanca snabdevanja: Junior Cargo često pomaže klijentima da integrišu železnički transport u širi lanac snabdevanja kako bi osigurali koordinaciju sa drugim vidovima transporta i logističkim operacijama i smanjili troškove.

Važna je činjenica da vozovi nisu samo najbezbedniji način transporta već i energetski najefikasniji, budući da generišu do 80% manje CO2 i troše 75-90% manje energije za teretni saobraćaj nego drumski.

Zaključak je jasan - Junior Cargo u oblasti železničkog transporta ima ključnu ulogu u optimizaciji i efikasnom upravljanju robom koja se prevozi železnicom. Ovo može biti posebno važno za transport velikih količina robe na velike udaljenosti, gde železnica često nudi ekonomske prednosti

Za više informacija i dobijanje konkretne ponude nas kontaktirajte ili pošaljite upit.